donderdag 4 maart 2010

Goesting

Een boek, wandel- en fietsroutes en zelfs rondtoeren met een Vespa: Toerisme Lier heeft een hele campagne uitgewerkt rond het televisie­programma ‘Goesting’. Maandagavond werd de de brochure ‘Ook Goesting! in Lier?’ voorgesteld, waarin een aantal culinaire arrangementen zijn opgenomen.

Eén en ander gebeurde in nauwe samenwerking met de deelnemende hotels en B&B’s, die zelf ook initiatieven hebben uitgewerkt of aantrekkelijke prijzen afficheren. Achteraan vind je een plannetje met een lijst van alle filmlocaties waar Mauro, Laurence, Hannes, Nico, Kurt en Linda aan ‘Goesting’ gestalte gaven.
Voor fietsliefhebbers bedacht Stadsgids Jerome Verschooren het Cycling Dinner (32 euro). Niet alleen rij je langs de mooiste wegen van het Pallieterland, maar aan de Kesselse Heide geniet je van een soepje, het Tendelhof in Kessel heeft een vis- of vleesmaaltijd klaar en via Gestel en het Netekanaal gaat het naar Dijk 34 voor een fijn dessert. Je kan ook een Vespa huren (70-80 euro). Je krijgt een traject van 57 kilometer voorgeschoteld met o.a. stopplaatsen aan ’t Schipke (Herenthout) en Place 2B in Heist-op-den-Berg.

Extra >>> Bekijk hier de Goesting!-pagina van Toerisme Lier. Uitgeverij Lannoo serveert een uniek ‘Goesting’-boek met verrassende recepten met Belgische streekproducten, toeristische informatie over Lier en het Pallieterland, de verhaallijn en achter-de-schermen-weetjes van de reeks, interviews met de acteurs, de technische ploeg en de figuranten. Het boek kost 19,95 euro.

Geen opmerkingen: