zaterdag 27 maart 2010

Moemoe & Co

Op woensdagnamiddag 31 maart is het weer Buitenspeeldag. Bedoeling is dat we de TV afzetten en buiten gaan spelen. In Herenthout wordt de omgeving rond Huis Driane en Torekensschool omgetoverd tot één groot speelparadijs voor jong én oud.

Onder de noemer Moemoe & Co plannen de Jeugddienst en Dienstencentrum Driane opnieuw een hele rist buitenactiviteiten. Een greep uit het aanbod: een avonturenpark, springkastelen, petanque, streetsoccer, XXL-games, gekke fietsen, gocarts en straattekenen.
De tieners kunnen terecht in de salonzone met graffitiworkshops, een freepodium en een frituur- en tapwagen. Voor de allerkleinsten is er een aparte kinderzone met een minispringkasteel, een reuzenzandbak, een driewielerparcours en een clown- en grimeerstand.
De ouders kunnen op een zomers terras genieten van optredens van verschillende dansgroepen. Ook zelf meedoen behoort tot de mogelijkheden! De schilmoemoe’s tenslotte zorgen voor een gezonde snack in de vorm van een lekkere fruitsaté.

Wat >>> Moemoe & Co
Waar & wanneer >>> Huis Driane, in de Molenstraat 56 in Herenthout, op woensdagnamiddag 31 maart 2010, van 14.00 tot 16.00 uur

Geen opmerkingen: