zaterdag 3 april 2010

Peter Cambré kookt

Peter Cambré vliegt er met z’n Kok&Roll’-team deze maand weer stevig in. Maar liefst vier workshops staan er op het programma. Wij voelen ons vooral aangesproken door de workshop koken met bier.

Heb je zin om op culinaire wijze te experimenteren met bier? Wil je samen met familie, vrienden, je vereniging of collega’s genieten van en koken met bier? Dan is de workshop koken met bier is voor jou. Tijdens de vier uur durende workshop krijg je niet alleen een beknopte geschiedenis over Belgische bieren, je leert ook koken met tripel en dubbel én goud- en amberkleurige pareltjes.
Wij hebben ons laten vertellen dat u absoluut geen keukenprins of -prinses hoeft te zijn. Elke deelnemer wordt vakkundig door Peter en zijn team begeleid. Elke workshop omvat o.a. een aperitief, ingrediënten voor alle recepten, aangepaste bieren of wijnen aan tafel en een receptenbundel. Wees er snel bij, want per workshop zijn er maximaal 12 plaatsen.

Wat >>> Workshops koken met bier, Marokkaans en Italiaans koken én Tapas
Waar & wanneer >>> GOC Ter Voncke, Vonckstraat, Herenthout • maandag 12 april 2010 (Tapas), woensdag 14 april 2010 (bier), maandag 19 april of dinsdag 20 april (Italiaans), en maandag 26 april 2010 (Marokkaans)
Tickets >>> 35 euro per persoon en per workshop
Info & inschrijvingen >>> Peter Cambré, 0486-47 53 02 of e-post


Peter Cambré aan het werk tijdens de recente vrijetijdsbeurs in het GOC. (foto: eVER)

Geen opmerkingen: