zondag 7 maart 2010

Start to run

We zijn ondertussen de tel kwijt geraakt: morgen start de Herenthoutse Atletiekclub voor de elfendertigste keer met de loopcursus ‘Start to run’. De cursussen vinden plaats op de trainingsarea van de militaire basis in Grobbendonk en op de atletiekpiste van Sportcentrum ’t Kapelleke.

Een loopcursus is volgens Michael Nicasi nog altijd de beste manier om het joggen onder de knie te krijgen. “Zowel de echte beginner als de gevorderde loper komt aan zijn of haar trekken. Ook 55-plussers zijn welkom.”
De ochtendcursus start morgen maandag (8 maart) om 9 uur. Plaats van afspraak is het militaire domein in Grobbendonk. Voor de avondsessies moet je op ’t Kapelleke zijn. Op woensdag 10 maart is er een bijkomende ochtendcursus Start to run en Start to run 55+ op het ‘t Kapelleke. Op zondag 30 mei zijn de eindtesten met mogelijkheid tot ontbijtbrunch gevolgd door diploma-uitreiking.
Deelnemen kost je 25 euro voor de ganse cursus, verzekering inbegrepen. Start to runners ontvangen bovendien een kortingbon voor de beginnersgids van RunnersWorld. CM-leden krijgen dan weer een tegemoetkoming van 10 euro indien zij de beginnerscursus succesvol beëindigen.

Wat >>> Start To Run - Keep Running
Waar & wanneer >>> Militaire domein in Grobbendonk (toegang via hoofdingang) en Sportcentrum ’t Kapelleke, Bergense Steenweg 33, Herenthout • vanaf maandag 8 maart 2010 tot en met zondag 30 mei 2010, om 9 uur en 19 uur
Info >>> Michel Nicasi, T 014-50 12 27 of via e-post

Geen opmerkingen: