maandag 8 maart 2010

Voetbaluitslagen (6 en 7 maart)

Vierde provinciale C
Bevel - Herenthout 3-3 >>> De 260 betalende toeschouwers kregen een echte cupmatch voorgeschoteld. Herenthout kwam al snel op voorsprong en na 15 minuten leek de wedstrijd helemaal gespeeld, toen Wagemans er 0-2 van maakte. Bevel wist het balbezit toch nog te verzilveren en kon nog voor de rust tegenscoren. Zelfde spelbeeld na de rust, maar het waren opnieuw onze jongens die scoorden. Herenthout op rozen zo leek. Uiteindelijk gaf Herenthout de voorsprong in de laatste 10 minuten toch nog uit handen, o.a. door een vermijdbare strafschop in de voorlaatste minuut. In blessuretijd ontsnapte KFC zelfs nog aan de 4-3.
Andere uitslagen: Immer Voort - Bouwel 0-3; Booischot - Heultje 0-2; Hallaar - Westmeerbeek 9-0; Hezewijk - Wiekevorst 0-1; Ramsel - Noordstar 1-0; Itegem - Emblem 3-2; FC Kessel - Exc. Kessel 1-0