maandag 10 mei 2010

50

Het is al Bono dat de klok slaat vandaag! De frontman van U2 wordt vandaag immers 50 en de Belgische radiozenders besteden uitgebreid aandacht aan zijn ontmoeting met Abraham. Ook op de werkvloer zullen ze het geweten hebben. Verschueren heeft namelijk een paar cd’kes van Bono’s groepeke mee.

Gisteren lieten enkele bv’s hun licht over Paul Hewson al schijnen in De Rode Loper en vanmorgen stuurde StuBru ’s mans biografie de wereld in. Op de webstek van de populaire jongerenzender kan je trouwens je favoriete U2-nummer opgeven en tickets winnen voor het uitverkochte optreden in Brussel van 22 september.
Eén en ander doet ons - alweer - mijmeren over het optreden van U2 in Herenthout. Waar is den tijd dat ze in de Lux optraden?!? Zondag 25 oktober 1981. Kort daarop kocht ik van een gast die bij mij op de Paardenmarkt (IHAM) zat, direct de elpee ‘October’ over! Tja, hij deed ze om één of andere reden weg … Wat dom! Ach, hij bleek later niet de enige would-be muziekkenner die het album maar niks vond. Geheel onterecht natuurlijk!

Extra >>> HUMO’s 30 jaar U2, met o.a. een bespreking van het concert in Zaal Lux door Marc Mijlemans en De Heilige MAF-lijst

Geen opmerkingen: