vrijdag 18 juni 2010

Op het podium met Brahim

Voor Eva, Axelle, Mona, Veron, Matthias, Myncke, Jelle en Gianni van het vijfde leerjaar van VLS De Luchtballon gaat op 24 juni een droom in vervulling. Op die dag mogen ze namelijk op het podium van Pennenzakkenrock een dansje plaatsen. samen met Brahim nog wel!

Tijdens de persvoorstelling van het openluchtfestival brachten de acht leerlingen van De Luchtballon een dansje op ‘Didi’ van Brahim. Zij werden aangespoord door de mama van één van de jongens uit het vijfde leerjaar.
“Mijn moeder werkt op het Zilvermeer en vroeg of we niet wilden dansen op de muziek van één van de artiesten tijdens de persconferentie. Enkele meisjes van mijn klas zijn aangesloten bij Blijf Jong. Zij hebben ons geholpen om het dansje in elkaar te steken”, vertelt Matthias Joosten deze week in De Streekkrant.
Tijdens de repetities lieten de jongens en meisjes weten dat ze hun dansje graag samen met Brahim wilden brengen. De hulp van De Streekkrant werd ingeroepen en enkele mailtjes naar het management van Brahim en de organisatoren van Pennenzakkenrock deden de rest.
Pennenzakkenrock richt zich in de eerste plaats naar kinderen van 8 tot 14 jaar oud, die klassikaal of in groepsverband het schooljaar feestend willen afsluiten. Ook individuele bezoekers zijn meer dan welkom. Leerkrachten en begeleiders van geregistreerde kinderen kunnen het festival gratis bezoeken.
Het kinderfestival vindt plaats op donderdag 24 juni op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Op de affiche vinden we naast Brahim ook nog de namen van Tom Dice, Ellektra, Sylver en Andes.

Geen opmerkingen: