dinsdag 22 juni 2010

Papa’s in ’t Klavertje

Vrijdag 18 juni was het éindelijk de beurt aan de papa’s om eens lekker verwend te worden door hun kleine spruiten van ’t Klavertje. Na de welnessdag voor de mama’s, organiseerde de school een verwennamiddag voor de papa’s.

“Het was een hele afwisselende, actieve en leuke verwennamiddag”, aldus directrice Susy Sterckx. “De papa’s van onze allerkleinste kapoenen gingen samen turnen. Samen hebben ze een heuse bewegingsomloop afgelegd.”
In de tweede kleuterklas werden de handen uit de mouwen gestoken. Klein en groot ging actief aan de slag. “De papa’s en de kleuters hebben met papiermaché geëxperimenteerd. Zij knutselden een heuse luchtballon.”
In de derde kleuterklas hebben de vaders hun kookkunsten laten zien. “Ze kookten samen een heerlijke pasta, maakten pizza en mochten die dan nadien ook samen met hun kapoenen opeten.”
Dat de kleuters van ’t Klavertjes allemaal lieve papa’s hebben, staat als een paal boven water. “Maar wie is nu de sterkste?!?”, wilde iedereen weten. Een partijtje touwtrekken bracht uiteindelijk raad! Als afsluiter plaatsten alle papa’s samen een dansje. Iedereen beleefde een zeer geslaagde namiddag ...

Geen opmerkingen: