dinsdag 20 juli 2010

Chirokermis 2010 groot succes

Niets dan lachende gezichten bij Chiro Herenthout. De jaarlijkse kermis was dan ook een groot succes. “Over de hele lijn is alles goed verlopen”, aldus Sander Ooms. “Heel veel mosselen verkocht, vele tevreden mensen, de bodega werd heel aangenaam bevonden en alle activiteiten waren voltreffers!”

Vrijdagavond namen maar liefst 56 ploegen deel aan de algemene quiz. “Ondanks de niet meest professionele presentatie, heerste er achteraf toch een positief gevoel bij de samenstellers”, weet Ooms.
Spel zonder grenzen op zaterdag was voor de leiding ook dit jaar weer hét hoogtepunt van deze kermis, met zeven enthousiaste en leuke ploegen én straffe, originele en grappige opdrachten. Toppers waren het bierbakstapelen, het schuimbadduiken en de klassieker ‘glans op de schans’. Feesthoed, de ploeg van de oud-leiding, haalde het voor FC Fortuna en de Aspiranten. Zuipbeker én originaliteitsprijs werden gewonnen door Café Pintjeswinkel.
Ook de tentfuif op zaterdag was een groot succes. “800 bezoekers, geen problemen en - raar maar waar - Kelly Pfaff werd goed bevonden”, lacht Sander.
Op zondag werd er voor het eerst een volleybaltornooi georganiseerd. Met 20 deelnemende ploegen, die samen zorgden voor een heel sportieve en aangename sfeer, is ook deze activiteit absoluut voor herhaling vatbaar. Het tornooi werd uiteindelijk gewonnen door VC De Leeuwen. Nadorst United en Sveka vervolledigden het podium.
De optredens van Fake Tales en Chantal Kashala op zondagavond trokken behoorlijk wat volk en waren een meer dan geslaagde afsluiter. De Chirojongens en –meisjes kunnen zich nu helemaal concentreren op het bivakken.

Geen opmerkingen: