dinsdag 20 juli 2010

Superfan van The Doors woont in Huirtuit

Doors at 9 pm. Je kent het wel: de fuif begint om 22 uur, maar de deuren worden al open gezet om 21 uur. Voor Huirtuiteneir Nick Drijbooms (25) hebben The Doors evenwel een heel andere betekenis: hij is namelijk superfan van de legendarische groep rond Jim Morrison. En het toeval wil toch wel dat Ray Manzarek en Robbie Krieger vandaag optreden in Tienen ...

Nick Drijooms heeft een missie. Gewapend met een tatoeagestift trekt hij naar Suikerrock in Tienen. Hij wil kost wat kost een handtekening bemachtigen van de twee resterende originele leden van The Doors. Die handtekeningen moeten dan een plaats krijgen onder het groepslogo van The Doors, dat momenteel zijn borstkas siert.
“Die tattoo heb ik drie jaar geleden laten zetten”, vertelt hij vandaag in Gazet van Antwerpen. “The Doors zijn mijn muzikale helden. Vriendinnen of collega’s vragen wel eens waar de tattoo naar verwijst”, vertelt hij vol ongeloof. Inderdaad: er bestaan nog mensen die de groep niet (meer) kennen.
Nick heeft een afspraak met Tattoo Bart. Het plan is dat de twee overgebleven leden van The Doors hun handtekening op de bast van Nick plaatsen met een alcoholstiftje. Tattoo Bart moet dan één en ander overtatoeëren.
Of zijn plan realistisch is, weet hij nog niet. Hij kocht alvast een VIP-ticket in de hoop zo dicht mogelijk bij zijn idolen te komen. Plan B bestaat erin dat de twee hun handtekening op papier zetten. “Dan kan ik ze alsnog laten overzetten.” Wij zijn benieuwd ...

Geen opmerkingen: