woensdag 29 september 2010

Brahim op 22e Kroegentocht

Dit weekend is het weer zover. Op zaterdag 2 oktober vormen zeven kroegen in het centrum van Herenthout opnieuw het decor voor de R&B Review, de Kroegentocht zeg maar. En op deze 22e editie mag het organiserende MinC een wel zeer speciale gast ontvangen. Niemand minder dan Brahim zal samen met The J–Team zijn opwachting maken in het Molenhuis.

Het wordt voor Brahim zijn tweede bezoek aan Herenthout in korte tijd. Afgelopen zaterdag bracht hij tijdens de Unplugged Sessions nog een mix van dansbare covers en eigen werk.
Andere namen op de affiche van de ‘Moeder der Kroegentochten’ zijn Baboons, Frank De Ruyter, 4-Play, The J-Team, Blues Balls, Lenny North Band en Jeremy & The Groovebreakers. Nieuw dit jaar is de Rave&B Review in JH ’t Verschil waar drie deejays vette beats uit hun boxen zullen laten knallen. Hypesquad, Junks Deluxe en Tixi Mixi mogen deze eerste editie op gang blazen.
Een inkomkaartje voor de R&B Review Kroegentocht geeft eveneens toegang tot de Rave&B Review in JH ’t Verschil. Inkomtickets voor het dansfeest in het jeugdhuis kunnen evenwel ook afzonderlijk aangekocht worden.

Wat >>> R&B Review — Rave&B Review
Waar & wanneer >>> Café Lamoen, ’t Kroegske, De Kluis, De Pintjeswinkel, Kafee Titanic, ’t Tegendeel, ’t Molenhuis en JH ’t Verschil in Herenthout • op zaterdag 2 oktober 2010
Tickets >>> R&B Review: 8 euro (vvk) en 10 euro (inkom) / Rave & B Review: 3 euro (vvk) en 5 euro (inkom). Voorverkoop in alle deelnemende kroegen of via minc@telenet.be

Geen opmerkingen: