woensdag 29 september 2010

Voetbaluitslagen (25 en 26 september)

Derde provinciale C
Rauw — Herenthout: 1-7
Met drie doelpunten was Stijn Luyten één van de smaakmakers bij KFC. Toch ging het in het begin niet zo vlotjes als de eindcijfers laten vermoeden. Rauw startte zoals voorspeld door trainer Guy Van Laer furieus, maar Herenthout overleefde de stormloop. Na een kwartier namen onze jongens het heft in handen en na het eerste doelpunt van Luyten (24’) lukte alles. Kevin Torfs, Wagemans en Nicolay maakten er nog voor de rust 0-4 van. Na de koffie scoorden Luyten (twee keer) en Cannaerts voor Herenthout.
Luyten was na afloop best tevreden met zijn drie doelpunten. “Het werd ook tijd”, zegt hij vandaag in Gazet Van Antwerpen. Vorig seizoen scoorde ik vlot, maar tot nu toe was dat nog niet gelukt. Na mijn eerste treffer viel er een last van mijn schouders. Daarna lukte alles. Natuurlijk hebben we die zege goed doorgespoeld. Hopelijk kunnen we de volgende weken die lijn doortrekken.”

Andere uitslagen: FC Mol — Retie: 1-2; Oud-Turnhout — Lentezon: 1-1; Vrij Arendonk — Gierle: 3-2; Flandria —Poederlee: 2-3; Oevel — Kasterlee: 0-2; Punt — Netezonen: 2-3; Weelde — Oosthoven: 0-1

VOKLV
Zondagvoormiddagcompetitie >>> FC Tonetta — De Knuddeboys 7-2; FC De Teigetjes — FC De Leeuwen 1-3

Geen opmerkingen: