zaterdag 25 september 2010

Wildcard voor Stefanie Krieckemans

De 19-jarige Stefanie Krieckemans uit Herenthout heeft gisteren tijdens de Miss Antwerpen-verkiezing in het Antwerpse Hilton Hotel een wildcard gekregen voor de Miss Belgiëverkiezing. Ze kreeg het hoogste aantal stemmen via sms en pc.

Charis Clement, een 21-jarige studente logopedie en audiologie uit Niel is de nieuwe Miss Provincie Antwerpen geworden. Daarmee is ze ook één van de twintig finalisten voor Miss België 2011. Haar twee eredames en nog twee meisjes die een kroonkaart kregen, maken nog kans op een finaleplaats in een tweede ronde.
Eén van die twee wildcards ging naar Stefanie Krieckemans. Na het traditionele badpakkendefilé verbaasde ze jury en toeschouwers door tijdens haar persoonlijke act uit te pakken met een heuse goocheltruc. Die was haar heel speciaal aangeleerd.
Eerste eredame werd Yona Van Puyvelde uit Antwerpen, een 20-jarige universiteitsstudente Toegepaste Economische Wetenschappen. Tweede eredame is Dorien Ooms uit Wiekevorst. Dorien begon als 18-jarige aan de finaleavond, maar ging de nacht in als 19-jarige.

Miss Antwerpen 2011
Miss Antwerpen Charis Clement geflankeerd door 1e eredame Yona Van Puyvelde (links) en 2e eredame Dorien Ooms (rechts)

Stefanie Krieckemans
Stephanie Krieckemans kreeg de Samsung wildcard.

Geen opmerkingen: