zaterdag 25 september 2010

Ine Peeters naar Minsk?

Junior Eurosong 2010 nadert zijn ontknoping. Vanaf maandag 27 september tot en met donderdag 30 september komen elke dag twee deelnemers aan de liedjeskermis tegenover elkaar te staan in een rechtstreeks duel. De vakjury kiest telkens één kandidaat die naar de finale mag. De Herenthoutse Ine Peeters en het Limburgse duo DnA en bijten maandag de spits af.

Ine Peeters (10/09/1997) droomt luidop van een carrière als musicalzangeres. De eerste halte op die weg is Junior Eurosong, waar ze het soulvolle nummer ‘Kusje van mij’ zingt. Daarvoor dook ze in de studio met Yannic Fonderie en Udo.
Ze doet mee aan Junior Eurosong 2010 omdat ze graag op een podium staat. Of dat nu op een schoolfeest is of tijdens een huwelijksmis: zolang ze kan zingen, is Ine gelukkig.
Als er in Vlaanderen een grote musicalproductie neerstrijkt, is Ine altijd van de partij. Ze droomt er dan ook van om een echte musicaldiva te worden, en daar wil ze zich gerust zwaar voor inspannen: al jaren volgt ze jazz- en klassiek ballet en ze speelt ook viool.
Alle andere vrije tijd besteedt Ine aan haar grote passie voor paarden. Ze heeft twee pony’s en een paard, die ze zelf zo veel mogelijk verzorgt. Ine heeft ook nog een hondje en drie vissen. Handig, want als het in de showbizz toch niet echt zou lukken wordt ze met plezier dierenarts.
Samen met zanger Udo en producer Yannic Fonderie (bekend van Brahim, Sandrine, Tom Helsen en Zap Mama) schreef ze het funky, opgewekte Kusje van mij. Yannic en Udo zijn alvast overtuigd: “Ine is van nature gezegend met een verbluffend zangtalent. Wij voorspellen dat deze wedstrijd voor haar slechts een beginpunt is. Of ze nu naar Minsk gaat of niet, in onze ogen is ze sowieso een winnaar...” (Bron: MediaWatchers.be en kempenactueel.be)


Foto: VRT

Geen opmerkingen: