woensdag 1 december 2010

Jean Blaute en Eric Melaerts unplugged

Wim Horemans verkondigde één en ander al na afloop van het tweede Unplugged Sessions-concert: “Eric Melaerts komt zeker terug. En hij zal niemand minder dan Jean Blaute meebrengen.” En kijk: op zaterdag 29 januari 2011 staan de twee muziekgekken en boezemvrienden op het podium van Torekensschool.

Al ruim vijfentwintig jaar bevolken Blaute en Melaerts opname- en tv-studio’s. Niet alleen aan de zijde van helden van bij ons, maar evenzeer in gezelschap van internationaal groot volk. Ook op de grote podia speelt het olijke duo in de Champions League. Samen en apart, als chef of als eerste luitenant.
“Wij zijn dan ook trots dat deze twee grootheden op ons podium willen aantreden”, klinkt het bij de muziekvrienden van MinC. “Wij zullen alvast onze tafeltjes voor u klaarzetten. Maar denk eraan: de plaatsen zijn beperkt.”
Op het programma staat werk van hun helden, liedjes van hun vrienden, nieuwe composities van hun wederzijds geadoreerde zelf … Een podium vol instrumenten en … twee micro’s, want zingen doen ze ook. Dicht bij het publiek met veel muziekjes alsook een lach en traan om bij stil te staan.

Wat >>> Jean Blaute en Eric Melaerts
Waar & wanneer >>> Sint-Gummaruskerk, Vonckstraat, 2270 Herenthout • op zaterdag 29 januari 2011,
Tickets >>> 10 euro. Tickets zijn verkrijgbaar in Biercafé De Kluis (Markt) en Kafee Titanic (Molenstraat) of via mail, met vermelding van naam en aantal tickets.

Melaerts & Blaute

Geen opmerkingen: