zaterdag 8 januari 2011

Stefanie for Miss Belgium!

Morgen weten we wie de 76e Miss België wordt. Statistisch gezien maakt de provincie Antwerpen met vier op zestien finalisten het meeste kans op het felbegeerde kroontje.

Zoals iedereen in onze gemeente ondertussen al wel weet, is de Herenthoutse Stefanie Krieckemans één van de zestien kandidaten. De 19-jarige studente toegepaste economische wetenschappen had het hoofdstuk Miss België eigenlijk al afgesloten, toen ze één week voor de reis naar Thailand toch werd opgevist nadat een ander meisje uit de wedstrijd werd gezet. Nu is ze dolgelukkig dat ze toch heeft kunnen meedoen.
In Gazet Van Antwerpen zegt Stefanie over zichzelf dat ze graag lacht, leergierig én nieuwsgierig is en graag omgaat met mensen. “En ik hecht ook veel belang aan mijn familie.”
Die familie is er trouwens één van slagers. Zelf wou ze eerst dokter worden, deed zelfs haar ingangsexamen. Jammer genoeg heeft ze een fobie voor ... bloed.
De finale van Miss België 2011 vindt zondag plaats in het Casino van Knokke en wordt rechtstreeks uitgezonden door VIJFtv. Er komt morgen al snel een eerste eliminatieronde, waarna er nog tien meisjes overblijven. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de sms’jes die de meisjes nu al hebben.
Vanaf dan wordt de teller opnieuw op nul gezet en kunnen de kijkers opnieuw sms’jes sturen die voor 33 procent meetellen om te bepalen wie bij de laatste vijf hoort. Met een laatste sms-ronde kan de kijker mee bepalen wie uiteindelijk wint.
Toch is er nog enige onduidelijkheid. Stel dat je wilt stemmen op Stefanie Krieckemans. Volgens het filmpje doe je dat door ‘MISS15’ te sms’en naar 6654. Volgens andere bronnen moet je dan weer ‘MB spatie 15’ sturen naar 3250. Hopelijk voor Stefanie wordt alles morgen veel duidelijker.

Geen opmerkingen: