woensdag 25 mei 2011

Tom Werchter zoekt een kinky lief

Ben je van het vrouwelijke geslacht, tussen de 18 en 28 jaar jong en ben je wanhopig op zoek naar een combiticket voor Rock Werchter? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Onder het pseudoniem ‘Tom Werchter’ heeft een kerel een wel heel opmerkelijke oproep geplaatst op zijn Facebookpagina. Hij belooft een combiticket en alle verdere kosten te vergoeden aan het meisje dat gedurende vier dagen zijn festivalliefje wil zijn. Het ‘wicht’ moet enkel vier dagen lang hem, zijn vrienden en vooral haarzelf wijsmaken dat zij zijn vriendin is.
De jongen kocht twee combitickets om naar Werchter te gaan met zijn vriendin, maar naar eigen zeggen liep de relatie stuk. Elk tof meisje tussen 18 en 28 dat sociaal is ingesteld maakt kans. Indien je er goed uitziet, heb je een voetje voor en ben je kinky en sexy dan maak je nog meer kans. Zelf omschrijft Tom zich als ‘een late twintiger met een drukke job en geen tijd voor een relatie’.
Volgens de cijfers van Tom hebben er al zo’n dertig kandidates gereageerd. Duidelijk wanhopig volgens het internetvolkje, want de jongen wordt online vooral uitgelachen.
Tom zelf trekt zich hier niets van aan en stuurt afvink- en vragenlijsten door naar de kandidates. Rook je? Doe je weed? Heb je een lief? Hoe groot is de kans op seks? Zelfs kandidates van 47 jaar en jongens die zich voordoen als meisjes melden zich aan om een ticket te bemachtigen of de mysterieuze persoon die erachter zit, te pakken te krijgen.

Geen opmerkingen: