vrijdag 24 augustus 2012

20 jaar ’t Verschil

Volgend weekend wordt het nieuwe jeugdhuis in de Molenstraat officieel geopend. Maar voor het zover is, wordt er eerst nog drie dagen lang gefeest op de oude locatie in de Kloosterstraat. De toegang is alle dagen gratis!

Ondertussen wordt er al enkele weken hard gewerkt in de Molenstraat. Jo Van Laer zette woensdagavond de laatste penseeltrekken van alweer een geweldige muurschildering. Op 31 augustus staat de verhuis gepland. “En dat toen we in stijl, met een praalwagen van het oude jeugdhuis naar het nieuwe jeugdhuis alwaar het feest ingezet wordt!”, klinkt het.
Maar eerst geeft Jeugdhuis ’t Verschil er nog eens een goei lap op in de Kloosterstraat. Het 20-jarig bestaan van het jeugdhuis staat in het teken van de ... piraterij. Met de Olympische Spelen was het ook al duidelijk: wij Belgen zijn échte piraten. Hoe verklaar je anders de medaillewinst in het vechten, schieten en varen?!? Op de affiche van het afscheidsweekend staan o.a. karaoke en een eenmalig reünieoptreden van I Say OK. De drankkaart bevat cocktails én elke dag (vrijdag en zaterdag om 20 uur, zondag om 17 uur) gratis vaten.

Wat >>> 20-jarig bestaan van Jeugdhuis ’t Verschil en afscheidsweekend Kloosterstraat
Waar & wanneer >>> ’t Verschil, Kloosterstraat in Herenthout, op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012, telkens om 20 uur, zondag vanaf 15 uur
Programma >>> Vrijdag: Pirates of the Karaoke • Zaterdag: Paaarrrrghty at the Black Pearl, met Partyshakerz (Daydream Festival, Leuven's Finest), Hypesquad (Replay festival, Cellekes, Lekker), Pélektro (Paasbal, Weirdo’s), Tixi Mixi (Lose Control, Lekker), Lovesick, Withlof en Residents • Zondag: Dead Man's Fest, met I Say OK, The Pricefuifkes, DNastic, The Dead 70s Show, Black Market Weapon Deal, en 15 Minute Powernap

Geen opmerkingen: