woensdag 22 augustus 2012

Quizkandidaten gezocht

Ben je een fervent liefhebber van quizzen? Heb je een ruime algemene kennis? En ben je bovendien inwoner van Herenthout? Dan ben je waarschijnlijk de geknipte kandidaat voor de nieuwste quiz van Woestijnvis ’De Slimste Gemeente van Vlaanderen’.

Woestijnvis nodigt alle 308 gemeenten van Vlaanderen uit om één quizploeg af te vaardigen voor de preselectie op 1 december 2012. Een ploeg telt twee kandidaten: één man en één vrouw. Bijkomende voorwaarde is dat ze beiden inwoner zijn van Herenthout.
De 80 beste ploegen uit de preselecties gaan door naar de opnames van het tv-programma begin 2013. De ploegen krijgen tijdens de opnames versterking van hun burgemeester zodat ze met drie zijn om de eer van onze gemeente te verdedigen. Van januari tot maart spelen de ploegen voor de titel van ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’.
Kandidaten kunnen zich tot 21 oktober 2012 inschrijven via info@herenthout.be. De gemeente zal dan een quiz organiseren om uit alle inschrijvingen één man en één vrouw te selecteren die onze gemeente zullen vertegenwoordigen. “Wij hopen de komende dagen veel inschrijvingen te ontvangen”, klinkt het hoopvol aan de Bouwelse Steenweg.

Info >>> Martine Lauwen, communicatieambtenaar, T 014-50 78 42 of info@herenthout.be

Geen opmerkingen: