woensdag 19 september 2012

De verandering begint in Herenthout

Ook N-VA Herenthout is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. In hun laatste krantje voor de verkiezingen, pakt de partij uit met de speerpunten van haar programma en een kandidatenlijst met ... elf namen.

Lijsttrekker Ben Verhaegen legt uit waarom hij de geknipte man is om de verandering in Herenthout te brengen. “Omdat ik, met studies in zowel de audiovisuele kunsten als ingenieurswetenschappen, een heel brede achtergrond en dossierkennis naar de gemeenteraad mee zal brengen. Dat zal ik bewijzen. Niet alleen op 14 oktober, maar ook de zes jaar daarna”, klinkt het stoer.
Oorspronkelijk had N-VA Herenthout een kartel willen vormen met Eenheid. Beide partijen zijn immers schatplichtig aan de vroegere Volksunie. Eenheid koos echter uitdrukkelijk om niet onder N-VA-vlag op te komen. Ongetwijfeld een streep door de rekening Verhaegen, die beweert slachtoffer te zijn van stemmingmakerij. “De laatste weken wordt de kiezer namelijk om de oren geslagen met bangmakerij. De N-VA wordt meermaals afgeschilderd als een bedreiging. En aangevallen in de media, zelfs op onze eigen Markt.”
N-VA Herenthout countert een en ander met — en wij citeren — “een stevig, positief programma.” Dat programma bevat vijf concrete speerpunten: 1. Een veilig, duidelijk en efficiënt verkeersbeleid; 2. Goed bestuur, met een stem voor de burger; 3. Onderwijs als toekomstbrug voor onze jeugd, met samenwerking tussen de scholen; 4. Een sterke middenstand in een bruisende gemeente; 5. Duidelijke en duurzame keuzes voor ruimtelijke ordening.

De N-VA-lijst >>> 1. Ben Verhaegen // 2. Christine Peeters // 3. Paul Verstrepen // 4. Wendy Buyens // 5. Guillian Van den Branden // 6. Valerie Verlinden // 7. Valerie Verlinden // 8. Dorien Gommers // 9. Yves Dalmotte // 10. Steven Van Steenweghen // 11. Cis Drijbooms

Geen opmerkingen: