donderdag 20 september 2012

Stem Chiro Herenthout

Zaterdag 15 september liep het GOC vol voor de startavond van de Chiro. Elke leeftijdscategorie zette haar beste beentje voor om aan papa en mama te tonen waarom ze elke zondagmiddag staan te springen om naar het Chiroheem langs de Bouwelse Steenweg te trekken.

Om de jongeren op een originele manier warm te maken voor de startzondagen van 16 en 23 september, speelde Chiro Herenthout handig in op de heersende verkiezingskoorts. Er werden in totaal 3.500 stemformulieren met potlood verdeeld in zowat alle Herenthoutse brievenbussen. Enkele Chiroleiders gingen ook campagne voeren in de drie scholen die onze gemeente rijk is, in de hoop om de twijfelaars over de streep te trekken.
“Iedereen vanaf het eerste leerjaar tot het zesde middelbaar is welkom”, vertelt Joachim Van Den Bulck in De Streekkrant. “Nieuw dit jaar is dat we starten met een Chirogroep voor meisjes van het eerste leerjaar.” Die nieuwe leeftijdsgroep bleek meteen een schot in de roos. Maar liefst 27 meisjes uit het eerste leerjaar kwamen afgelopen zondag opdagen. Het lijkt er dus op dat de Pinkels meteen een vliegende start hebben genomen!
De leidingsploeg van Chiro Meisjes was al helemaal in carnavalsstemming. De meisjes hadden zich uitgedost als dansmariekes. De lange rij werd afgesloten door ... Nicole Moreels, die haar kandidatuur als eerste vrouwelijke Prins Carnaval extra luister bijzette!

Geen opmerkingen: