woensdag 5 september 2012

Nate James viert verjaardag in Herenthout

Op 15 september treedt de Engelse Soul en R&B-ster Nate James op in de Sint-Gummaruskerk in Herenthout. De Engelse soul- en R&B-ster viert er met een exclusief concert zijn 33ste verjaardag.

MiNC programmeerde Nate James al eerder voor de ‘Unplugged Sessions’, een reeks van akoestische concerten met P.P. Michiels, Sofie, Kate Ryan, Stan Van Samang, Jean Blaute en Eric Melaerts, Hautekiet & De Leeuw, Born, Jelle Cleymans en Udo. James speelde in juni zelfs twee keer voor een uitverkochte zaal.
“Deze keer gaat het echter niet om een unplugged optreden”, zegt medeorganisator Joeri Van Elst. “Nate genoot zelf zo van de sfeer en het enthousiaste Herenthoutse publiek, dat hij ons meteen vroeg om een optreden te organiseren met full band, zijn enige concert in Europa dit jaar.”
Nate James wordt begeleid door een Belgische topband onder leiding van Eric Melaerts. Hij wordt bijgestaan door Pieter Van Malderen, Herre Cambré, Bert Embrechts en Frank Michiels. Simon King, vaste backing vocalist van James, is ook van de partij.
Tickets zijn te verkrijgen tegen 17 euro op www.minc.be, in Café Titanic (Molenstraat) en in De Kluis (Markt) in Herenthout. In totaal zijn er slechts 150 tickets beschikbaar.

Info >>> info@minc.be of joeri.van.elst@telenet.be - GSM 0496-10 73 63

Geen opmerkingen: