woensdag 17 oktober 2012

Huirtuitse handige harry in ‘Iedereen beroemd’

Gisteren kampeerde ‘Iedereen beroemd’ in Berlaar. In een van de reportages werd Eddy Geeraerts (54) opgevoerd. De man, die afkomstig is uit Herenthout, heeft zijn tuin voor een groot deel omgebouwd tot een prachtig parcours voor zijn modeltreinen.

Zijn eerste modelbouw kwam van Sinterklaas, toen hij een jaar of zes was. Eddy was er meteen door gefascineerd en dat is zo gebleven, zijn hele leven lang. Jaren later kocht hij een startersset voor de Sinterklaas van de kinderen. Maar toen hij erachter kwam dat er ook zoiets als Playmobiltreinen bestond, kocht hij er zo eentje voor de kinderen en hield de locomotief voor zichzelf.
Ondertussen heeft Eddy een heel traject aangelegd in zijn tuin. In het Ardennen-achtig landschap bouwde hij onder andere de huizen van zijn familieleden achterna, inclusief zijn ouderlijk huis uit de Boudelijnlaan, waar nu zijn jongste broer Jokke woont. Ook het staminee van zijn zus Marianne in Geel op de Winkelomhei, De Hoef, kreeg een plaatsje in zijn tuin.

Extra >>> Een paar jaar geleden zette Gazet Van Antwerpen Eddy Geeraerts al in de kijker. Lees hier hoe deze handige harry met Huirtuitse roots te werk gaat ...


(Foto: GvA, 2009)

1 opmerking:

Stephanie De Groot zei

wat een leuk kasteeltje !Overigens, als je in een omgeving woont met veel groen om je heen, loop je een grote kans dat je last krijgt van boktor. Mocht dit het geval zijn, is dit de oplossing: boktor