dinsdag 8 januari 2013

Alle fans welkom op afscheidsdienst Bart Van den Bossche

De afscheidsdienst voor Bart Van den Bossche vindt nu vrijdag in Wilrijk plaats. Alle fans zijn welkom op de open plechtigheid. De Vlaamse zanger en presentator overleed zondag aan een hartaderbreuk bij hem thuis. Van den Bossche werd amper 48 jaar.

Rudi Van Houdt, jarenlang correspondent voor Gazet Van Antwerpen, organiseerde met Van den Bossche twaalf jaar een kleinkunstfestival in Olen. “Op de festivaldag bereidde Bart thuis in Herenthout altijd een ontbijt voor onze artiesten. Dan repeteerden ze samen zodat we de namiddag een vlotte show kregen”, herinnert Van Houdt zich.
Toen hij nog op de Bergense Steenweg woonde, presenteerde Van den Bossche ook de Herenthoutse Parkfeesten. Enkele jaren geleden verhuisde hij naar Lint, maar daar was hij niet nauw verbonden met het gemeenschapsleven.

Op vrijdag 11 januari wordt om 14 uur in het crematorium in de Jules Moretuslei in Wilrijk afscheid genomen van Bart Van den Bossche. Het kleinkunstfestival in Olen plant op 28 juli een hommage rond de betreurde zanger.

Geen opmerkingen: