maandag 11 maart 2013

Voetbaluitslagen (weekend van 10 maart 2013)

KFC heeft Broechem het eerste puntenverlies thuis toegediend. Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord.

KFCH begon goed aan de wedstrijd en dicteerde het spel. Vooral met de diepe ballen op spits Luyten wist de Broechemse verdediging geen raad mee. De eerste kans voor de thuisploeg was echter meteen raak. Een snel genomen vrijschop zette Van Laerhoven alleen voor doel en de spits faalde niet (1-0). Niet veel later een mooie kans voor kapitein Van Leemputte op voorzet van Luyten, maar de volley werd gemist. Aan deze score veranderde voor de rust niets meer.
Na de koffiepauze was het opnieuw Herenthout dat het beter van het spel had. Na 10 minuten spelen werd een slechte uittrap van de Broechemse doelman onderschept door Luyten. Stijn ging alleen op doel af en legde breed voor Wouters die simpel kon binnen tikken (1-1). Er volgden nog kansen voor Luyten en Wouters, maar zonder succes. Broechem voerde de druk op en pompte de ballen in de zestien van KFC, maar echt grote kansen kwamen hier niet uit, ook al moest Jens Beirinckx wel een bal van de doellijn vegen. De beste kans kwam nog op naam van Luyten, maar zijn schot scheerde de kruising.