dinsdag 11 juni 2013

Clamotte Rock trakteert!

De organisatoren van Clamotte Rock nodigden afgelopen zondag de bewoners van Oosterhoven, Heikant en Klein Baan uit in de wei van boer Jef Van Mol voor een fris pintje en een hapje. Het was hun manier om de buurt te bedanken voor de goede ontvangst.

“Ons festival voelde zich meteen thuis op Oosterhoven”, zegt Sander Ooms. “Tijdens het hemelvaartsweekend was het hier wat drukker en minder stil dan anders. Toch gaf de buurt ons de kans om de traditie van ons rockfestival verder te zetten. Tijdens het festival was het te druk om rustig te babbelen. Daarom nodigden we iedereen uit op zondag.”
Haast alle buren daagden op voor de afterparty, wat zorgde voor een gezellige mix van heel jong, jong, minder jong en bijna oud. Er werd niet alleen nagepraat over het voorbije festival, maar ook volop plannen gesmeed voor volgend jaar. Zoals het er nu naar uitziet, zal Clamotte Rock de eerste jaren niet verlegen zitten om een locatie. Vanavond volgt er opnieuw een bedankfeestje: eentje voor alle sponsors en helpers.

Living by numbers: Clamotte Rock in cijfers >>> Zes maanden voorbereiding voor twee dagen feest // Honderdzestien sponsors // Eén week bouwen aan drie podia voor zeventien groepen // Gemiddeld veertien graden // Achttien uur dansen // Twintig skaters en zestig artiesten die het beste van zichzelf gaven // Vijfenzeventig vaten voor tweeduizenddriehonderd bezoekers // Eén nieuwe locatie en driehonderd helpende handen // Twee bedankfeestjes!

Geen opmerkingen: