vrijdag 18 oktober 2013

Gekruid Huirtuit

Vanuit Toerismeraad Herenthout wordt voor de eerste keer deelgenomen aan de Week van de Smaak, dit jaar in het thema ‘Water en vuur’. Op zondag 17 november kan je je smaakpapillen laten verwennen door vier Herenthoutse sterrenchefs.

Na een Fair Trade-aperitief aangeboden door de GROS, trek je op een culinaire wandeling langs vier bijkomende stopplaatsen. Peter Cambré, De Gouden Lepel, Ann van Bedts en Museumcafé De Wimpe verrassen je met lekkers en zorgen dat niemand iets te kort komt. Op het einde van de tocht hoort natuurlijk nog dessert met koffie! Een en ander belooft een tocht vol appetijtelijke hoogtepunten te worden, met onvermijdelijk goed gevulde buikjes tot gevolg.
De eerste groep deelnemers start om 14 uur, het laatste vertrek is voorzien om 17 uur. De startplaats wordt meegedeeld bij aankoop van de tickets. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Het eerste tijdsslot (17 uur) zit ondertussen helemaal vol. Blijven voorlopig over: 14, 14.30, 15, 15.30, 16 en 16.30 uur.

Inschrijven kan op het Loket Vrije Tijd en is verplicht. Het inschrijvingsgeld bedraagt 25 euro per persoon. Drankjes dienen nog ter plekke te worden betaald bij de deelnemende zaken.

Geen opmerkingen: