dinsdag 15 oktober 2013

Nacht van de Duisternis

De Nacht van de Duisternis kende opnieuw een erg geslaagde editie dit jaar. Ongeveer 230 deelnemers tekenden present aan de vijvers van MC Allied Veterans.

Cultuurraad en gemeentebestuur sloegen afgelopen zaterdag opnieuw de handen in elkaar voor een duistere en geanimeerde wandeling in de mooie omgeving van de voormalige visvijvers ‘De Goudvis’, tegenwoordig de thuisbasis van Motorclub Allied Veterans, en ’t Schipke. Ook de Herenthoutse Jeugdraad (nachtspel), Femma en KVLV (soep en broodjes), VOC (vrijlating van enkele uilen) en De Luchtballon (voeldozen) werkten mee. Het sterren kijken met amateursterrenkundige Koen Geukens van ASH Polaris kon door de lage bewolking niet doorgaan.
Cultuurbeleidscoördinator Stijn Schroven toonde zich achteraf in zijn nopjes. “Véél dank aan alle wandelaars, de deelnemende verenigingen, onze gastheren van MC Allied Veterans én aan de weergoden, die de sluizen pas openden na aankomst van de laatste wandelaars.”
Voor sfeerbeelden verwijzen we graag door naar de Facebookpagina van Loket Vrije Tijd. Ook Loket Kids & co zit sinds kort op Facebook. Op de pagina’s van beide loketten staan nieuwtjes en nuttige informatie. Huis Driane en Jeugd Herenthout waren al langer actief op de sociale netwerksite.

Geen opmerkingen: