zaterdag 7 juni 2014

WK-koorts

De matchen van onze Rode Duivels tijdens het komende WK live en integraal zullen uitgezonden worden op groot scherm in de zaal van Café Lux op de Markt. De toegang is volledig gratis. Iedereen is dus welkom.

De WK-koorts zorgt trouwens voor enkele leuke randactiviteiten. Café Titanic organiseert vandaag de tweede Herenthoutse Panini ruilbeurs. “De eerste beurs om de populaire voetbalklevers te wisselen, was een overdonderend succes. Daarom geven we kinderen en hun ouders opnieuw de gelegenheid om te ruilen”, vertelt Sanne Meulemans in Gazet Van Antwerpen. De beurs in café Titanic begint om 14 uur.
De bib organiseert dan weer een Ladies Night op woensdag 18 juni. Vrouwen die niet voetbalgek zijn, kunnen vanaf 19 uur in de bib terecht voor de wellnessworkshop ‘Automassage met etherische oliën’ onder de deskundige begeleiding van therapeute Kim François en de film ‘The Lunchbox’ (2013). Bibliothecaris Joris zorgt voor hapjes en een drankje. Deelname is gratis! Omdat de ruimte in de bib beperkt is, wordt het aantal deelnemers evenwel beperkt. Vooraf inschrijven is dus de boodschap.

Info >>> T 014-50 10 40 of via e-mail bibliotheek@herenthout.be

Geen opmerkingen: