vrijdag 4 juli 2014

Belgerinkel

Op 30 juni vond de prijsuitreiking plaats van het Herenthoutse luik van Belgerinkel. Het bestuur beloonde 25 burgers die te voet of met de fiets hun boodschappen doen. De hoofdprijs was opnieuw een mooie Belgerinkel-fiets.

De Belgerinkel-campagne liep van 26 april tot 31 mei. Telkens je met de fiets of te voet boodschappen deed bij de deelnemende handelaars, kreeg je een lootje om te registreren op de Belgerinkel-website. Door de registratie maakten de deelnemers dagelijks kans op een mooie prijs. Bovendien kwamen ze in aanmerking voor de prijzenpot van onze gemeente.
In Herenthout was de campagne opnieuw een succes. Maar liefst 920 Huirtuiteneiren namen deel. Samen registreerden zij 4.886 loten die ze ontvingen bij 53 Herenthoutse handelaars. Uit de geregistreerde lootjes trok de computer 25 winnaars. Het gemeentebestuur verdeelde o.a. fietstassen en aankoopbons van de plaatselijke middenstand voor bedragen van 15, 25 en 50 euro. De hoofdprijs werd gewonnen door Jos Aerts (Vlakke Velden).

Geen opmerkingen: