zondag 21 september 2014

Herenthoutse voorzitter van JCI Gheel-en-Thals

De Herenthoutse onderneemster An Delen blijft voorzitter van JCI Gheel-en-Thals, een vereniging voor jonge en ondernemende mensen uit de Kempen. Delen mocht haar mandaat verlengen en kreeg met Nadja Van Mechelen en Kris Devet en volledig nieuwe bestuursploeg onder haar hoede.

JCI staat voor Junior Chamber International en is een internationale organisatie voor jonge leiders en ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar. De organisatie biedt jonge mensen de kans om hun leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef, medemenselijkheid en ondernemingszin te ontwikkelen. “We willen dit werkingsjaar de focus leggen op groei van onze afdeling”, weet An Delen. “Ons doel is om de nieuwe generatie ‘active young citizens’, zoals dit binnen JCI Internationaal genoemd wordt, te sensibiliseren om mee een positieve impact te creëren op onze maatschappij.”
JCI Gheel-en-Thals herbergt momenteel een tiental actieve jonge mensen uit de regio Herenthout, Herentals, Olen, Geel, Westerlo, Retie en Mol. “Uiteraard zijn ook steeds jonge actieve mensen uit andere regio’s welkom. JCI kent namelijk geen grenzen”, zegt Delen.
Elke tweede dinsdag van de maand komt JCI Gheel-en-Thals samen voor een algemene vergadering. “Op deze luchtige vergadering komen alle projecten aan bod. De vergaderingen zijn vaak vormend en worden ingekleed met onderwerpen die trending topic zijn”, besluit An Delen.


Voorzitter An Delen kreeg de voorzittersketting uit handen van twee van haar voorgangers, nl. Jan Louis De Bruyn en Benny Lauwers.


Het nieuwe bestuur van JCI met van links naar rechts Nadja Van Mechelen (secretaris), An Delen (voorzitter) en Kris Devet (penningmeester).

Geen opmerkingen: