dinsdag 14 oktober 2014

Volleybaluitslagen (weekend van 11 oktober)

Voor Herenthout stond er afgelopen weekend een pittige wedstrijd op het programma tegen de Limburgers Elen. De talrijk opgekomen supporters kregen een zeer enthousiaste thuisploeg te zien.

Herenthout startte zeer sterk. Vanuit een solide receptie verdeelde Van Grieken het spel zeer goed. Hierdoor kwamen Van Den Brande en Op de Beeck makkelijk tot scoren. De bezoekers trachtten nog om de thuisploeg te ontregelen, maar stootten op een uiterst gemotiveerde ploeg. 25-22.
Zelfde scenario in de tweede set. Herenthout speelde receptioneel een sterke wedstrijd dankzij het trio Schoors-Van Den Brande-Bouwen. Michiel Bouwen, die opnieuw in de basis aantrad, haalde snoeihard uit op de hoekpositie. 25-19.
In de laatste set pruttelde de motor even en moest Herenthout plots achter de feiten aanlopen (8-6). Kapitein Op de Beeck nam zijn team weer op sleeptouw. De thuisploeg wist enkele knappe rally’s tot een goed einde te brengen. Sterk verdedigend werk zorgde voor een mentale tik bij de bezoekers. Ben Cloots maakte het beslissende punt, waardoor de Stoeters de laatste set met het kleinste verschil binnen haalde.
Een deugddoende en verdiende thuiszege voor VC Herenthout, dat in de top 5 van het klassement klimt. (Bron: nnieuws.be)

Geen opmerkingen: