woensdag 7 januari 2015

KFC Herenthout rouwt

KFC Herenthout is in diepe rouw. Afgelopen zaterdagnacht overleed immers clubicoon en terreinverzorger Staf Van Bael (68) aan de gevolgen van een hersentrombose.

In zijn jonge jaren was Staf een verdienstelijk en geliefd scheidsrechter. Zijn hart lag bij KFC Herenthout, hij was geliefd bij jong en oud. “Iemand verliezen zoals Stafke komt hard aan”, weet ook jeugdcoördinator Jef Peeters. “Jarenlang was hij bij KFCH de werkende kracht om terreinen en kleedkamers speelklaar te maken. De mooie herinneringen aan hem zullen ervoor zorgen dat wij hem nooit vergeten.”
Het hoofdbestuur besliste gisteren dat alle wedstrijden van het weekend beginnen met een minuut stilte en dat alle spelers met een zwarte rouwband spelen. “Onze secretaris heeft intussen het nodige gedaan om enkele wedstrijden te verplaatsen, zodat het voor iedereen mogelijk is aanwezig te zijn op Staf zijn begrafenis en/of gebedswake”, aldus voorzitter Jan Willems.
Jeugdvoorzitter Patrick Heremans roept alle jeugdtrainers en afgevaardigden op om nu zaterdag de begrafenis massaal bij te wonen. “Spreek daarom zo veel mogelijk met je spelers, ouders ... af. Ik hoop dat jullie zo talrijk mogelijk kunnen aanwezig zijn als erkenning en dank voor wat Staf al die jaren voor de club en in het bijzonder ook voor de jeugd van KFC betekend heeft. Laat ons afspreken om zoveel mogelijk onze sponsorkledij te dragen, zodat we als één ‘team’ overkomen en dit als eerbetoon voor Staf.”


Stafke op de titelviering van de U17 in april 2014 ...

Geen opmerkingen: