donderdag 18 februari 2016

Drie jaar De Kroon

Stilte na de carnavalsstorm in ons stoetersdorp? Dat is zonder de waarden Seppe en Polle Van Laer gerekend. De broers staan immers drie jaar achter de tap van De Kroon en geven er evenveel dagen een ferme lap op!

Drie jaar geleden namen Seppe en Polle De Kroon over. “Na drie jaar staan we hier nog met evenveel plezier en dat vieren we met driedaagse festiviteiten. Enkele Herenthoutenaars blazen nog uit van carnaval, maar de meesten staan alweer te popelen om erin te vliegen”, lacht Seppe in Gazet Van Antwerpen.
Broer Polle licht het programma van de feestelijkheden toe. “Op donderdag speelt ambianceband De Schorre. De band begint er pas aan vanaf 22u zodat voetballers hun training kunnen afmaken. Op vrijdag gaat we verder met de legendarische discobar De Witte Stilte uit Herentals. Op zaterdag sluiten we in schoonheid af met onze huisdj Harley. Na deze activiteiten doen we gewoon verder. We veranderen niets, het is hier gezellig zoals het is. Al zien we al uit naar de eerste lentezon, dan zetten we ons terras.”


Foto: Joren De Weerdt

Geen opmerkingen: