maandag 20 juni 2016

Open tuinen

Ben je tuinliefhebber? Geniet je van tuinen kijken of wil je ideetjes opdoen om in de eigen tuin toe te passen? Dan is Open tuinen iets voor jou.

Ontdek hoe je creatief met verschillende tuintrends kan omgaan en ga op tuinbezoek bij de deelnemers aan Open tuinen. Dit jaar schenken ze extra aandacht aan het thema ‘Ontdek natuur in je tuin’.
Tuinliefhebbers kunnen terecht in de meest bijzondere tuinen in Vlaanderen en het grensgebied met Nederland. Dit jaar zetten 214 tuineigenaars hun poorten open. Het Open tuinenweekend, dat het laatste weekend van juni plaatsvindt, vormt het hoogtepunt. Naast dit weekend zijn er nog tientallen bijkomende openingsdagen.
In Herenthout kan je terecht in de Torenstraat 11, in de tuin van Gert en Patricia Baeten-Rijmenants. Gert en Patricia zijn de trotse eigenaars van een 16 jaar oude siertuin met tal van ronde vormen, Buxus, Taxus, beukenhagen, diverse vaste plantensoorten en enkele gezellige zithoekjes. De wilgendreef leidt naar de tuinvijver met verscheidene water- en moerasplanten. De gezelligste hoek van de tuin is de pergola met barbecue.Wanneer >>> op 25 en 26 juni (10–18 u.) of groepen na afspraak
Inkom >>> € 1 per persoon, gratis drankje in de prijs
Contact >>> Gert en Patricia Baeten-Rijmenants, T: 0497-40 26 86 of e-post

Geen opmerkingen: