zaterdag 11 juni 2016

Red Devils de LUXe

Cafébaas Eddy Heylen van de Lux zit op hete kolen. Het EK in Frankrijk mag gisteren dan wel echt begonnen zijn met een overwinning voor de Fransen, voor de eerste match van de Rode Duivels is het nog wachten tot maandagavond.

Zoals algemeen bekend herbergt de sportieve cafébaas van de Lux in zijn café een officiële Rode Duivels-fanclub. De voorbije week stak Eddy gans zijn café in de kleuren van de Rode Duivels en versierde hij een en ander met attributen die de Rode Duivels naar de overwinning moeten schreeuwen. Eddy ontwierp ook een eigen wedstrijdschema waarop dagelijks alle uitslagen worden genoteerd.
Vanuit het café vertrekken er natuurlijk supporters om de wedstrijden live mee te maken. Een van hen vertrekt met het vliegtuig, negen anderen vertrekken met de caravan om de laatste twee wedstrijden van de Rode Duivels in de groepsfase live te bekijken. De cafébaas blijft thuis.

GROOT SCHERM
De wedstrijden van de Rode Duivels worden op groot scherm vertoond in zaal Lux. Na de wedstrijd is er telkens een afterparty. Maandag 13 juni is er een eerste keer groot scherm voor België en Italië, aanvang 21 uur. De deuren van de zaal gaan al rond 19.30 uur open. De wedstrijden van de andere teams kunnen in het café op een televisiescherm gevolgd worden. (Bron: Ludo Coenen, nnieuws.be)

Geen opmerkingen: