vrijdag 10 juni 2016

Feestje voor de Leeuw van Herenthout

Familie en sympathisanten trakteerden Rudi Van de Poel en zijn klimmakkers vrijdagavond 3 juni op een welkomstfeestje voor hun geslaagde expeditie. Ze deden dat op hun manier: eenvoudig maar goed, met een drankje en een hapje en een streepje muziekje erbij.

Schepen van sport Herman Dom (GBL) was spreker van dienst in het zaaltje van ’t Molenhuis, dat voor de gelegenheid was omgedoopt tot Het Hol van de Leeuw. Vriendin Nancy van den Bogaert bedankte achteraf iedereen die van het gebeuren een topfeest had gemaakt. “Hilde voor het ter beschikking stellen van de locatie, de gemeente Herenthout voor het schenken van wijn en fruitsap, Link 21 voor de lekkere broodjes, drankenhandel ’t Sas voor het vat bier, Clamotte Rock voor de twee knappe banners en - als kers op de taart - bakkerij Eykens voor het maken van een prachtige taart. Bedankt om ervoor te zorgen dat het feestje net zo goed geslaagd was als Rudi zijn expeditie.”
Nu het feestgebeuren achter de rug is, storten Nancy en Rudi zich op de berg foto’s en filmpjes die de expeditie heeft opgeleverd. “Bedoeling is om alles te monteren voor een mooie lezing over Rudi's knappe topprestatie. Datum en plaats zullen we zo snel mogelijk laten weten zodat jullie kunnen komen luisteren naar zijn ervaringen en belevenissen op de hoogste berg.”

Geen opmerkingen: