zondag 19 juni 2016

Rock-’n-rolltrouw

Na de officiële ceremonie in het gemeentehuis van Herenthout afgelopen donderdag, gaven Belle Perez en haar kersverse echtgenoot Wout van der Horst gisteren een groot feest voor 300 genodigden in Herentals. De aanstaande ouders zetten heel wat bekende Vlamingen op de gastenlijst.

Een helikopterlanding midden op de weg, een bruidegom die recent nog een nachtje moest brommen, een glimmende Ferrari én een zwangere bruid: Belle Perez (40) en Wout van der Horst (33) zorgden donderdag voor heel wat rock-’n-roll. Het was de wijkagent die besliste dat de helikopter heel even mocht landen op de openbare weg en de bruid mocht oppikken. Vijf agenten hielden het verkeer staande. Ons kleine Herenthout was even tinseltown in the rain. In stijl én met een knipoog. “De stenen in mijn ring zijn niet van glas, nee”, grapte Belle.
En ook gisteren spaarde het gelukkige koppel kosten noch moeite om er een spetterend feest van te maken. Zo waren er optredens van onder andere Jean Bosco Safari, Natalia en Günther Neefs. Belle kon het niet laten en onder begeleiding van The Gipsy Kings sprong ze op het podium tijdens haar eigen huwelijksfeest. Opmerkzame gasten zagen al een beginnend babybuikje op in haar klassieke trouwjurk.

SHOPPINGLIST
Volledig vrijblijvend geven we ook even mee waar Belle en Wouter gingen shoppen voor hun trouw. Voor haar bruidsjurk trok Belle naar de Antwerpse boetiek JPC Collection, de huwelijksringen werden door Wouter - zelf juwelier - gemaakt. De wijn op het feest van zaterdag werd geleverd door ‘Secret Wines’ uit Malle. Het bruidsboeket was dan weer volledig Limburgs. De Neerpeltse bloemist ‘Carpé Diem’ voorzag Belle namelijk van haar bruidsboeket. “We hadden de eer om de bloemen te verzorgen voor het huwelijk van de zangeres. En ook voor het grote feest op zaterdag stonden we in voor de bloemstukken”, laten ze bij Carpé Diem weten. (Bronnen: HLN, ShowbizzTV, Het Belang Van Limburg)


Herenthout leek even Herentwood afgelopen donderdag ... (Foto: RTV)


Foto: Ines Matheussen

Geen opmerkingen: