donderdag 10 augustus 2017

Parkfeesten

Nu zondag 13 augustus is het zover: Parkfeesten! Verschillende mobiele keukentjes toveren het gemeentepark om tot een groot openluchtrestaurant waarin alles draait rond streetfood en gezelligheid. Laat je verleiden door de looks die deze moderne straatventers aan hun caravannetjes en bestelwagens geven en ontdek smaken uit bekende, maar ook uit minder voor de hand liggende keukens.

Cultuurbeleidscoördinator Stijn Schroven: “We openen onze deuren om 13.30 uur en de koks gaan door tot we de festiviteiten afsluiten om 23.00 uur. Je hoeft die dag dus zelfs niet in de búúrt van je fornuis te komen. Ook koffie- en cocktailliefhebbers en zoetebekken worden op hun wenken bediend.”
Natuurlijk wordt er ook muziek geserveerd. Een viergangenmenu zelfs, dat wordt ingezet met de lokale helden van The Chalkheads (15 uur). Daarna komt Clique Acoustique het park verder opwarmen (17 uur), met Jo Vally (19 uur) als afwerker van dienst. Band Marginal (21 uur) zorgt voor de grand finale.
“Zeiden we al dat al deze pret nog steeds volledig gratis is? Dat er doorlopend animatie is? Dat we afsluiten met vuurwerk? Dat we het grootste terras van het dorp hebben? Bij deze!”

GRIFFELROCK
En heb je na Vally nog goesting in meer? Op dinsdag 3 oktober 2017 wordt in het Antwerpse Sportpaleis de negende editie gehouden van Houden van Griffelrock. Duizenden senioren en andersvaliden kunnen er nog een keer genieten van een swingende namiddag vol Nederlandstalige muziek. Ook de seniorenraad in samenwerking met OKRA zal paraat zijn. Tickets te koop bij OKRA en in Huis Driane en kosten 9 euro (vervoer inbegrepen).

Geen opmerkingen: