zaterdag 11 november 2017

Koning Winter kondigt Kempense winterwandelingen aan

Kempens Karakter organiseert samen met 12 gemeenten voor de vierde keer op rij een reeks winterwandelingen. Ook Herenthout is weer van de partij.

Van november 2017 tot maart 2018 staan er 11 wandelingen op het programma in de gemeenten Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar. De wandelaar ontdekt de prachtige natuur langs de ongerepte landschappen en trage wegen. Verhalen en weetjes maken de tocht extra leerrijk. Bij elke wandeling krijgt de bezoeker een hapje of een drankje.
Aan de wandelreeks is een leuke wedstrijd verbonden. Als je aan vijf wandelingen deelneemt, maak je kans op één van de twaalf manden boordevol streekproducten. Stempelkaarten zijn te verkrijgen aan de start van elke wandeling.

Een handige programmabrochure bundelt alle praktische gegevens van de wandelingen en is gratis af te halen bij de toeristische diensten of te bestellen bij Kempens Karakter. Deelnemen kost 2,00 euro, kinderen tot 12 jaar gaan gratis mee en vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij dit anders staat aangegeven.


Geen opmerkingen: