vrijdag 8 december 2017

Clamotte Rock en WTC Platten Tuub samen voor het goede doel

Clamotte Rock en wielerclub De Platten Tuub lanceerden afgelopen weekend hun respectievelijke eindejaarsacties voor De Warmste Week van Studio Brussel. De wielertoeristen, met als uitvalsbasis Café Bar-Baar, pakken uit met een heuse naaktkalender; de organisatoren van Clamotte Rock houden het iets zediger met een festivalpakket.

Op Clamotte Rock 2018 is het nog even wachten tot 11 en 12 mei 2018, maar voor de echte muziekliefhebber begint de festivalzomer al onder de kerstboom. Voor het tweede jaar op rij immers helpen de organisatoren van Clamotte Rock iedereen graag bij het kiezen van een leuk cadeau voor onder de kerstboom.
“De Clamotte Christmas Box is gegarandeerd het geschikte kerstgeschenk”, weet Sander Ooms. “De box bevat een Full Package Combiticket en een uniek festivalgadget. We lossen slechts honderd exemplaren, waardoor ons kerstpakket een heus collector’s item wordt. De prijs van een box houden we scherp op 25 euro, volgens ons het gangbare tarief voor feestcadeaus. Tot en met oudjaar is de Clamotte Christmas Box beschikbaar bij dagbladhandelaars Papyrus in Nijlen en aKtueel en ’t Krantje in Herenthout. Per verkochte box gaat er vijf euro naar de Tuut van Tegenwoordig, een organisatie die mensen wil bewustmaken van de gevaren van te luide muziek.”
Ondertussen werken de muziekvrienden tussen het feestgedruis door heel hard aan hun affiche voor volgend jaar. “We verwachten dat de kerstman mooie namen brengt voor onze 22ste editie!”

BLOTEN TUUB FOR LIFE
De wielertoeristen van WTC Platten Tuub gaven zich dan weer artistiek bloot voor een naaktkalender ten voordele van de vzw Join2Bike. “Het idee ontstond tussen pot en pint op fiets-weekend met de groep, maar werd al snel een serieuze onderneming. Geheel in de eigen stijl van de jeugdige club en ludieke visie op het fiets-gebeuren, werd het concept bedacht en de retro-vibe bepaald”, klinkt het bij de twintig renners. “Lokale fotografe Elly Van Herck werd aangesproken voor de foto’s en enige esthetische tips. Het resultaat is een frisse kalender van hoogwaardige kwaliteit, waar we meer dan trots op zijn!”
Met de actie wil de club vzw Join2Bike steunen, een Leuvense organisatie die o.a. aangepaste fietsen en handbikes ontleent en fietstochten in groep organiseert voor andersvaliden. “Het principe dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen de wielersport te beoefenen sprak ons aan en is nauw aan te sluiten bij de oorsprong van onze eigen club. Hun motto ‘Don’t limit their challenges, challenge their limits’ past dan ook perfect bij het idee achter WTC Platten Tuub.”
De kalenders kunnen tot en met 22 december voor amper 10 euro gekocht worden bij de leden zelf, in Café Bar-Baar of bij dagbladhandel ’t Krantje in de Molenstraat. Op de Facebook-pagina wtcplattentuub kan u terecht voor meer info en contact voor bestelopties. Op 23 december zal de club dan - uiteraard per fiets - naar de Warmste Week trekken om het resultaat van de actie aan de drie presentatoren bekend te maken.


Clamotte Rock en WTC Platten Tuub zullen op 9 december op de Kerstmarkt in de Jodenstraat samen hun goede doelen in de verf zetten en kalenders en combiboxen verkopen. Allen daarheen! (Foto: Vanderveken)


Foto: Marc Peeters.


Een voorsmaakje van Bloten Tuub for Life. 10 euro voor al dit lekkers ... en meer! Bovendien steunt u het goede doel.

Geen opmerkingen: