dinsdag 23 januari 2018

Muses In Motion Belgisch kampioen

Afgelopen zondag heeft Muses In Motion het Belgisch Kampioenschap van DanceStars gewonnen in de leeftijdscategorie O18. De Compagnie haalde het voor Arlekino Jazz Teens (Antwerpen) One Ambition (Dongen).

Docente Sanne Dillen kon haar geluk niet op. “Dit team is zo hard gegroeid op zo’n korte tijd”, zei ze achteraf. “Vorig jaar hadden we best een moeilijk jaar en niet alles verliep zoals gepland. Er waren soms teleurstellingen. Maar dromen worden nu eenmaal niet op 1-2-3 verwezenlijkt. Ze vergen enorm veel inzet, tijd en doorzettingsvermogen en jullie hebben doorgezet en dit jaar hebben we bikkelhard gewerkt en getraind als een super hecht professioneel team met een prachtig welverdiend resultaat. Ik ben zo enorm trots op jullie! Jullie vertrouwen en inzet betekent enorm veel voor mij. Het is een eer om zo’n fantastisch team te mogen trainen en coachen!”
Andere ereplaatsen waren er voor Louise Witvrouwen (solo U14) én Jade Cleeren en Lexa Raeymaekers (duo U14). Zij behaalden respectievelijk zilver en brons.Geen opmerkingen: