dinsdag 23 januari 2018

Voetbaluitslagen

Zondagnamiddag moesten de spelers van zowel Herenthout A als Herenthout B een wedstrijd op verplaatsing afwerken. Beide ploegen kwamen met lege handen naar huis.

Herenthout A trok richting K. Eendracht Zoersel en ging voor de vierde keer op rij de boot in. Het werd 2-1 in het voordeel van de thuisploeg. Het doelpunt voor de stoeters werd gescoord door De Winter nadat Zoersel reeds op een 2-0 voorsprong stond.
Herenthout B maakte de verplaatsing naar Ramsel FC, hekkensluiter in vierde provinciale D. Verrassend genoeg ging de ploeg van Ronny Van de Sande met de billen bloot en verloor met zware 5-1 cijfers. Met drie doelpunten binnen het uur had Senne Goffinghs een ruim aandeel in de eerste seizoenszege van Ramses. Michiel Snijers zorgde vanop de stip voor het eerreddend doelpunt.
Herenthout A trad aan met Matthées, Vande Vonder, Beirinckx (Buts), Peeters, Van Genechten, Van Hemelen, Luyten, Holemans, De Winter, Thys (Janssens) en Van de Sande (Verwimp). Herenthout B speelde met Bruyninckx, Snijers, Vieira Passos, Heremans (Hoefkens), Heremans, Janssens, Heylen, Clé (Vervoort), Van Reeth, Van Dael (Van Kerckhoven) en Verbruggen
Volgende zaterdag neemt Herenthout B het thuis op tegen Immer Voort. Herenthout A mag zich op zondag opmaken voor een thuismatch tegen Wuustwezel.

LIEFHEBBERSVOETBAL
Zaterdagnamiddag benadrukte FC Diamantschijf B zijn titelambities door met 2-9 te gaan winnen op FC De Weerdt. De B wist al 92 keer te scoren en telt nu 45 punten uit zestien wedstrijden.

1e afdeling
FC De Weerdt - FC Diamantschijf 2-2
FC Fiat - FC Martinus niet gespeeld
FC Valvecke - SK Diamant 0-2

3e afdeling
FC United - FC Lindau 3-1
FC Fortuna - FC Vervoort 3-2

4e afdeling
FC De Weerdt - FC Diamantschijf 2-9
FC Fiat - FC Forza 1-1
FC Valvecke - SK Diamant 1-1

(Bron: Herenthouts Sportleven)

Geen opmerkingen: