dinsdag 16 januari 2018

Rode lantaarn voor KFC

Zaterdagavond stond met de voetbalwedstrijd KFC Herenthout-KFC Beekhoek Sport achter ’t Kapelleke een heuse zespuntenwedstrijd in de kelder van 2e provinciale op het programma. Na 90 minuten degradatievoetbal stond er een pijnlijke 0-2 nederlaag op de bordjes. Hierdoor belanden de stoeters samen met Bevel op de laatste plaats in het klassement.

In de bestuurskamer van KFC Herenthout had men zich de verhuis van de Cardijnlaan richting het splinternieuwe sportcomplex wellicht iets rooskleuriger voorgesteld. Eén troost hebben de rood-groenen en hun aanhang: vanaf plaats 10 bevinden zich zeven ploegen op slechts 3 punten van elkaar. Alles kan dus snel keren bij een mooie reeks overwinningen.
Hopelijk komt er de komende weken een kentering voor de jongens van trainer Bart Michiels. Volgende week staat de verplaatsing naar Zoersel op het programma. KFC speelde met: Matthées, Van de Vonder, Beirinckx, Peeters, Vangenechten, Janssens (Dillen), Van Hemelen, Luyten, Holemans (Thys), De Winter en Van de Sande (Buts).

HERENTHOUT B
Net zoals hun collega voetballers op zaterdagavond, wisten de mannen van KFC Herenthout B de wedstrijd zondagnamiddag niet naar hun hand te zetten. B.O. Beerzel bleek na 90 minuten een maat te groot voor de spelers van trainer Ronny van Sande. Met een 0-3 nederlaag komt KFC Herenthout B op een 13de plaats in het klassement terecht, met 17 punten uit 17 matchen. Onze jongens wachten al sinds 29 oktober op een zege. Die is misschien wel voor volgend weekend, wanneer de verplaatsing naar rode lantaarn Ramsel op het programma staat. KFC Herenthout B trad aan met: Bruyninckx, Snijers (Heremans P.), Heremans S., Willems (Van Herck), Van den Bosch (Clé), Heylen, Van Reeth, Leblon, Van Dael, Verbruggen en Molenberghs. (Bron: Herenthouts Sportleven)

Geen opmerkingen: