dinsdag 6 maart 2018

KFC kan nog winnen

KFC Herenthout kan nog winnen. Het won zondag tegen met 0-2 op het veld van Vlimmeren, de nummer 7 in de stand. Herenthout geeft de rode lantaarn door aan Turnhout.

Vlimmeren kwam erg zwak voor de dag en liet in de eerste helft geen enkele kans noteren. Onze jongens verschenen wel twee keer voor doel, maar Robbe Dillen zag zijn poging afgeblokt en Jens Beirinckx mikte naast.
Na de koffie stak Vlimmeren de neus wel aan het venster: Van Herck kopte bijna raak en de alleenstaande Bax besloot naast. Dit kwam de thuisploeg duur te staan, want na samenspel met Glenn Van Genechten en Filip Thys zette kapitein Yannick Janssens (69’) de 0-1 op het bord. In de laatste minuut trof Filip Thys (assist: Lode Holemans) nog raak in de tegenaanval. (KFC: Matthéés, Van den Vonder, Beirinckx, Peeters, Van Genechten (Buts), Janssens (Van Kerckhoven), Dillen, Luyten, Holemans, De Winter en Thys)

KFC B
De jongens van Ronny Van de Sande speelden een verdienstelijke partij op het veld van leider Blauberg Sport, maar kwamen op een ongelukkige manier 2-0 achter. KFC speelde een van de betere wedstrijdhelften van het seizoen en dit resulteerde net voor de pauze, na een heerlijke aanval over links, in een verdiende treffer van Veron Verbruggen (assist Stef Heylen).
KFC kwam gemotiveerd uit de kleedkamer en drukte Blauberg, dat vooral met lange ballen werkte, terug op eigen helft. Joppe Van Reeth zette zich door op rechts, maar Verbruggen kwam een teenlengte te kort om de gelijkmaker binnen te schuiven. Wie vergeet te scoren, krijgt het deksel op neus en na een ongelukkige controle van Michiel Snijers tikte goalgetter Van Gestel de 3-1 tegen de netten. De veer was gebroken bij Herenthout en met zijn tweede van de avond legde Hendrikx de 4-1 cijfers vast. (KFC B: Micha, Snijers, S. Heremans, Willems, Van Kerckhoven, Heylen, Cle, Van Reeth, Van Dael (Harzé) , Verbruggen en Molenberghs)


Die punten mee na Huirtuit! #effegeleden #winfie #doedeugd #nogniafgeschreven

Geen opmerkingen: