dinsdag 20 maart 2018

KFC terug met de voetjes op de grond

Na een mooie 6 op 6 tegen Vlimmeren en Minderhout ging KFC Herenthout A op zondag met de billen bloot op het veld van White Star Schorvoort. Het werd een 5-2 nederlaag voor de rood-groenen.

Na een dik half uur zag het er nochtans nog rooskleurig uit voor de mannen van trainer Michiels. Robbe Dillen en Yannick Janssens hadden voor een 1-2 voorsprong gezorgd, maar nog voor de rust stelde White Star gelijk. Met een doelpunt kort na de pauze en twee goals in de laatste 10 minuten werd het nog een overdreven 5-2 zege voor de rood-witten uit het Turnhoutse. (Opstelling: Mathéés, Van den Vonder (Buts), Beirinckx, Peeters, Janssens, Dillen, Jarne Le Blon, Luyten, Holemans (Niels Le Blon), De Winter en Thys)

HERENTHOUT B
De mannen van KFC Herenthout B trokken naar het veld van KVC Booischot, de tweede in de stand. De heren uit het Heistse bleken uiteindelijk een maatje te groot voor onze jongens.
Bij de rust keken de jongens van trainerstandem Van de Sande-Troonbeeckx al tegen een 3-0 achterstand op. Nochtans had ook hier een en ander anders kunnen lopen indien een schot van Tom Van den Bosch kort na de 1-0 niet op de paal was beland. Na de rust bakte Herenthout er niets meer van en in het slot van de wedstrijd werd de score nog aangedikt tot een 5-0 pandoering. (Opstelling: Bruyninckx, Snijers, Heremans, Van den Bosch, Van Kerckhoven, Heylen, Clé (Janssens), Heremans (Cambré), Van Reeth, Van Dael en Verbruggen)

DOSSIER KFC
Op dinsdag 27 maart worden alle gemeenteraadsleden uitgenodigd voor een aparte bespreking over het financiële probleem dat zich stelt bij de vzw KFC Herenthout. Tijdens het eerste gedeelte van die vergadering zal een vertegenwoordiging van de club, samen met de boekhouder, aanwezig zijn om de vragen rond het dossier te beantwoorden.
Deze vergadering is publiek! Vertegenwoordigers van sportverenigingen en iedereen die belangstelling heeft kan de vergadering dus bijwonen. De vergadering gaat door in de gemeentelijke feestzaal op dinsdag 27 maart, om 19.15 uur.

(Bron: Herenthouts Sportleven)

Geen opmerkingen: