donderdag 7 juni 2018

Sint-Vincentius stopt met aannemen van kleding (maar niet van cheques)

De Sint-Vincentiusvereniging heeft doorheen de jaren van veel gulle schenkers kleding mogen ontvangen. Hierdoor zijn ze momenteel oververzadigd en kunnen ze niet langer alle kleding stockeren. Ze lassen dan ook (voorlopig) een stop in wat het aannemen van kleding betreft.

Aangezien er ondertussen een heel assortiment mannen-, vrouwen- en kinderkleding in perfecte staat vergaard is, gaat Sint-Vincentius elke maandag van 10 tot 11 uur zijn deuren openzetten om kleding af te halen. Iedereen die kleding kan gebruiken, is welkom in het Sint-Vincentiushuis, Bouwelse Steenweg 14.

OPBRENGST KLEDINGACTIE NAAR SINT-VINCENTIUS
Sint-Vincentius mag dan wel gestopt zijn met het aannemen van kleding, cheques zijn wel nog steeds welkom. Zo mocht EENHEID-voorzitter Willy Torfs, samen met Stefanie Vrins en Stijn Raeymaekers, op 18 mei de opbrengst van hun laatste kledingactie overhandigen aan de vereniging. Een mooie cheque van 1.023 euro was het resultaat. “Wij zijn trots om zo als lokale politieke partij mee de verdiende steun te kunnen geven aan deze Herenthoutse vereniging die volledig draait op vrijwilligers. Respect voor alle medewerkers van Sint-Vincentius die dagelijks klaar staan om hulp te bieden (voedselpakketten, kleding, ...) aan een groeiende groep kwetsbaren in ons dorp.”Geen opmerkingen: