donderdag 19 juli 2018

Spaaraktie Russia18

Het gemeentebestuur heeft ter ondersteuning van de lokale economie en naar aanleiding van het WK-voetbal in Rusland een WK-spaaractie op touw gezet. De actie kende een overweldigend succes.

41 handelaars hebben deelgenomen aan de actie. Klanten kregen bij elk bezoek bij een van de deelnemende handelaars een sticker. Een spaarkaart met 5 stickers en met aankopen bij 3 verschillende handelaars gaf recht op deelname aan de prijzentrekking.
Het aantal geldig binnengebrachte spaarkaarten die recht geven op deelname aan de prijzentrekking overtreft alle verwachtingen. Het gemeentebestuur beloont de winnaars met 34 geldprijzen – in de vorm van WK-cadeaubonnen – met een waarde variërend van 25,00 tot 200,00 euro. Deze WK-cadeaubonnen kunnen tot 1 november 2018 enkel ingeruild worden bij de 41 handelaars die hebben deelgenomen aan de spaaractie.
De prijzentrekking gaat door op zaterdag 21 juli 2018 om 18.30 uur op het marktplein. Enkele foodtrucks en een springkasteel worden vanaf 16 uur opgesteld op de verkeersvrije Markt. Aansluitend gaat op de verkeersvrije markt de 21 juliviering door. Laat die Belgische driekleur van het WK dus nog maar even hangen!

Geen opmerkingen: