maandag 21 januari 2019

Literaire happening

Op vrijdag 1 februari organiseert schrijver Frans Schellekens naar aanleiding van de Poëzieweek een literaire happening met voordracht, muziek en zang in wijkhuis ’t Lindehofke. De avond wordt gepresenteerd door Pascal Sermeus. De opbrengst is ten voordele van de kansarme kinderen van ons dorp.

Organisator Frans Schellekens belooft een avond vol verrassingen, die zal baden in - en wij citeren - “een sfeer van feeërieke verlichting van lichaam en geest”. Hallo?!? Klinkt serieus, Frans. Misschien wat meer duiding? “Op het programma staan gedichten van Paulien Heylen en mezelf. Levensechte teksten die je kippenvel doen krijgen. Kortverhalen gebracht als eenakter, overgoten met een vleugje humor en aforisme.”
Voor de muzikale omlijsting zorgen Anne-Sophie Sermeus aan de piano en Lowie Schellekens op Spaanse gitaar. Als top of the bill is er het optreden van een vrouwenpopkoor met Herenthouts talent, dat enkele gedurfde soulnummers zal brengen.

Wat >>> Literaire happening met voordracht, muziek en zang.
Waar & wanneer >>> Wijkhuis ’t Lindehofke, Bergensesteenweg 55, in Herenthout - Op vrijdag 1 februari 2019, tussen 19 en 21 uur.
Tickets >>> Kaarten kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar in ’t Krantje, aKtueel of via e-post. Je krijgt er een gezond hapje en een gratis koffie voor in de plaats.




Anne-Sophie Sermeus en Frans Schellekens, vorig jaar op Levensloop Neteland in Booischot.

Geen opmerkingen: