donderdag 12 mei 2005

Hooifeestencomité is er klaar voor

Nog twee keer slapen en het is zover: op 14 mei is de weide naast de konijnenkwekerij op de Bouwelse Steenweg het decor voor een nieuwe editie van de Hooifeesten. Dit charmante festivalletje - ooit begonnen als feestje om het einde van de examens te vieren - gaat reeds een aantal jaren mee. De laatste drie jaar is de organisatie bezig met bekendere bands. Het is hun bedoeling om een relatief 'goedkoop' festival aan te bieden, waar sfeer en goede muziek het belangrijkste zijn. En daarin zijn ze gelukt: straks staan er 16 groepen geprogrammeerd en dat voor amper 7 euro; een pintje zal net als vorig jaar 1 euro kosten!!
Op de webstek van het
Hooifeestencomité lezen we dat er op dit moment hard wordt gezwoegd op de weide "om jullie festivalletje op poten te zetten". Er is maar liefst 1000 m² vloer uitgelegd om die voetjes droog te houden, moesten de voorspellingen van het KMI uitkomen. Ook staat er een grote tent opgesteld zodat er bij eventuele stortbuien een droog plekje kan worden opgezocht. Den toog zal in dat geval nooit ver weg zijn.

Bevestigde artiesten - Cocktomail Novtales, Hellsonics, I Say Ok, James, The Jesters, The Kids, Kingston Kitchen 809 feat. Dr. Ring Ding, The O'Haras, Pie P. Klein, The Priceduifkes, Raggamuffin' Society, Tech 9, Unite Against Whiteman feat. Manifest.

Tickets - €7 in vvk (tot vrijdagavond 20 uur) en €11 aan de kassa; hekken openen om 12 uur.

Hoe kom je er? - Het festival vindt plaats op de festivalweide 'Trees Clamotte', gelegen aan de Bouwelse Steenweg te
Herenthout.
Met de auto: komende van Antwerpen of Hasselt (E313), afrit 20, vanaf de afrit wegwijzers volgen;
Met de trein: Station Bouwel bevindt zich op wandelafstand van het festivalterrein; voor de dienstregeling verwijzen we U graag door naar de webstek van de
NMBS.

Geen opmerkingen: